Skip to main content

Oktober is de perfecte maand om uw tuinwensen te realiseren en uw tuin voor te bereiden op de komst van nuttige dieren zoals egels. Hieronder vindt u enkele waardevolle tips om deze maand het beste uit uw tuin te halen.

Realiseer Uw Tuinwensen

Droomt u ervan om uw tuin eens grondig aan te pakken? Met uw persoonlijke wensen kunnen wij een beplantingsplan opstellen dat perfect aansluit bij uw smaak, de bloeitijden en de specifieke plaatsen in uw tuin. Laat u inspireren door alles om u heen: tuincentra, foto’s die u heeft gemaakt, afbeeldingen uit tijdschriften, of uw eigen ideeën. Hoe meer u aangeeft, hoe beter wij uw droomtuin kunnen realiseren. Neem contact met ons op en wij zetten uw wensen om in een concreet plan. Wij staan klaar om voor u de spade in de grond te zetten!

Een Egelvriendelijke Tuin

Egels zijn nuttige en charmante bezoekers in elke tuin. Wilt u egels in uw tuin verwelkomen? Zorg dan voor een bladerenhoop, dichte struiken of een stapel takken. Deze natuurlijke schuilplaatsen zijn ideaal voor egels. Probeer uw tuin niet te netjes te maken; een beetje wildheid helpt egels om een veilige haven te vinden. Door uw tuin egelvriendelijk te maken, draagt u bij aan de biodiversiteit en biedt u deze nuttige dieren een thuis.

Door deze tips in oktober toe te passen, kunt u niet alleen uw eigen tuindromen realiseren, maar ook een positieve bijdrage leveren aan het lokale ecosysteem. Oktober is de maand om actie te ondernemen en uw tuin klaar te maken voor de toekomst!

× Hoe kan ik je helpen?