Skip to main content

Boomspecialisten

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Wanneer u op zoek bent naar boomspecialisten voor het onderhoud, -behoud, snoei of kap van uw bomen, zit u bij Gebr. van Vliet goed. Onze gespecialiseerde medewerkers staan klaar om uw vragen met de grootste zorg te behandelen en u te helpen bij het aan- en verplanten van grote en kleine bomen. Neem vrijblijvend eens contact op om uw vraagstuk door te nemen.

  Monumentale bomen

  Wanneer een boom op de lijst van monumentale bomen staat, vereist het onderhoud van deze boom extra aandacht. Bij Gebr. van Vliet hebben we alle juiste certificeringen en ervaring om uw monumentale bomen op de juiste manier te verzorgen. We begrijpen het belang van deze waardevolle bomen voor het historische en ecologische landschap, en daarom behandelen we ze met uiterste zorg en respect. Onze experts zijn bekwaam in het uitvoeren van passend onderhoud om de gezondheid en schoonheid van uw monumentale bomen te behouden en te bevorderen. Met onze professionele aanpak zorgen we ervoor dat deze unieke bomen nog vele generaties kunnen worden bewonderd en gekoesterd.

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies?

  Ontdek wat de diensten van Gebr. van Vliet Tuin- & boomspecialisten voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor vragen, informatie, of vrijblijvend tuinadvies. De specialisten uit ons team staat direct klaar om je te helpen!

  Contact opnemen
  × Hoe kan ik je helpen?