Skip to main content

Tuinspecialisten

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  U wilt graag zorgeloos genieten van uw tuin. Dat begrijpen we bij Gebr. van Vliet maar al te goed. Met onze ruime ervaring in alle werkzaamheden rondom tuinen de perfecte partner als het gaat om het aanleggen, renoveren of andere werkzaamheden rondom uw tuin. Met onze kennis weten wij als geen ander de juiste werkzaamheden en kwalitatieve materialen in te zetten voor elk project. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij u het juiste adviseren.

  Tuinontwerp

  Wilt u uw tuin helemaal veranderen, of heeft u bijvoorbeeld een nieuwe woning waarbij nog een volledige tuin moet worden aangelegd? Wij kunnen een tuinontwerp maken. Hierdoor ziet u doormiddel van ons driedimensionaal tekenprogramma uw toekomstige tuin, zodat niets meer tot de verbeelding spreekt. Daarnaast kunnen wij uiteraard helpen met het maken van keuzes in houtsoorten, bestrating en beplanting. Ook adviseren wij en komen we met creatieve ideeΓ«n op maat.

  Meer bekijken

  Tuinaanleg en -renovatie & beplantingsplannen

  Van Vliet heeft alle disciplines in huis voor een complete tuinaanleg of -renovatie. Wij zijn allround gespecialiseerd in het aanleggen van kleine en grote tuinen, plaatsen van bouwwerken als veranda en schuren (inclusief maatwerk). Onze kracht ligt dan ook in het realiseren van totaalprojecten. Hiermee kunnen we u van A tot Z ontzorgen.

  Een goed tuin- en beplantingsplan is een belangrijk vertrekpunt voor het ontwerp van uw tuin. We maken daarin een vertaalslag van al uw tuinwensen naar het type tuin dat bij uw behoefte past. Of u nu kiest voor kindvriendelijk, onderhoudsarm of een ware belevingstuin voor mens en dier, bij ons bent u aan het juiste adres.

  Straatwerk

  Wanneer u kiest voor tuinbestrating in uw tuin, omdat u bijvoorbeeld kiest voor een onderhoudsarme tuin of voor wat variatie in uw tuin, kunt u bij Gebr. van Vliet rekenen op een vakkundige en zorgvuldige aanpak. Voordat wij starten met het aanleggen van uw tuinbestrating zorgen wij voor een helder plan. Na het opmeten van uw tuin en het tekenen van een plattegrond zorgen wij voor een foutloze uitvoering van uw tuinbestrating.

  Tuinafscheidingen

  Tuinafscheiding vormt onderdeel van het tuinontwerp bij Gebr. van Vliet. Op deze manier zorgen we ervoor dat de gekozen tuinafscheiding aansluit bij de rest van de tuin. Gebr. van Vliet is gespecialiseerd in verschillende soorten tuinafscheidingen, zoals bijvoorbeeld:

  • Houten schuttingen
  • Hout-beton schuttingen
  • Natuurlijke schuttingen
  • Groene erfafscheidingen
  Hovenier Arnhem

  Beplanting

  Wanneer u uw tuin (opnieuw) wilt laten beplanten, omdat u meer beplanting in uw tuin wilt of omdat u misschien wel uw hele tuin opnieuw wilt aanleggen, dan kan Gebr. van Vliet dit voor u realiseren. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben alle benodigde kennis in huis over bloemen, planten, heesters en bomen. Hierdoor kunnen wij de juiste beplanting voor uw tuin bepalen en aanleggen, uiteraard volledig afgestemd op uw wensen.

  Een zwembad of wellness

  Wanneer u een zwembad of wellness in uw tuin wilt aanleggen, wilt u daar natuurlijk lang van genieten. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen tijdens het aanleggen van een zwembad of wellness. Door deze kwalitatief hoogwaardige materialen en door zorgvuldige afsluiting van de aanleg van het zwembad of wellness en de bodem van de grond bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit en mooie afwerking.

  Houtbouw

  Ook voor al uw houtwerk, zoals het plaatsen van een veranda, schuur, overkapping, tuinhuis of carport bent u bij Gebr. van Vliet aan het juiste adres. Ons ervaren team van tuinontwerpers en tuinspecialisten staat voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken die passen bij uw wensen.

  Tuinverlichting

  Tuinverlichting is een essentieel onderdeel van het tuinontwerp. Naast dat het zorgt voor voldoende licht, geeft het ook sfeer en gezelligheid. Gebr. van Vliet zorgt ervoor dat uw tuin die knusse uitstraling heeft, zonder dat u hoeft om te kijken naar de manier waarop de elektra in uw tuin gerealiseerd is.

  Klimaatbestendige tuinen

  Bij het ontwerpen en realiseren van uw tuin luisteren we altijd naar uw wensen. Uiteraard kiezen wij altijd voor producten van hoge kwaliteit, waarbij wij nauwlettend letten op de duurzaamheid van de producten. Ook wanneer u op zoek bent naar een klimaatbestendige, duurzame tuin kunnen wij u van dienst zijn. Zo kunnen wij u adviseren over groene daken, zonnepalen en het juiste gebruik van bomen en planten in uw tuin.

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies?

  Ontdek wat de diensten van Gebr. van Vliet Tuin- & boomspecialisten voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor vragen, informatie, of vrijblijvend tuinadvies. De specialisten uit ons team staat direct klaar om je te helpen!

  Contact opnemen
  × Hoe kan ik je helpen?