Skip to main content

Stormschade en calamiteiten

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Wanneer u op zoek bent naar boomspecialisten voor het onderhoud, -behoud, snoei of kap van uw bomen, zit u bij Gebr. van Vliet goed. Onze gespecialiseerde medewerkers staan klaar om uw vragen met de grootste zorg te behandelen en u te helpen bij het aan- en verplanten van grote en kleine bomen. Neem vrijblijvend eens contact op om uw vraagstuk door te nemen.

  Stormschade en calamiteiten

  Wanneer uw tuin schade heeft ondervonden door storm of andere calamiteiten, komt er waarschijnlijk veel op u af en heeft u tal van zaken te regelen. Gebr. van Vliet staat klaar om u volledig te ontzorgen en te helpen bij alle schadezaken rondom uw tuin. Onze deskundige en ervaren teamleden zijn getraind in het efficiรซnt aanpakken van stormschade en andere noodsituaties. Of het nu gaat om het verwijderen van omgevallen bomen, het opruimen van puin, het herstellen van beschadigde beplanting, of andere herstelwerkzaamheden, wij zorgen voor een snelle en professionele aanpak. U kunt rekenen op onze betrouwbare service en expertise, zodat uw tuin snel weer in zijn oorspronkelijke staat hersteld wordt. Laat ons u helpen om de last van de schade weg te nemen, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

  Ziektes en plagen

  Bij een tuin met beplanting en bomen komen geregeld ziektes en plagen voor. De medewerkers van Gebr. van Vliet beschikken over de expertise om deze ziektes en plagen in vroegtijdige stadia te herkennen en te bestrijden, waardoor al het groen in uw tuin in een zo goed mogelijk staat blijft.

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies?

  Ontdek wat de diensten van Gebr. van Vliet Tuin- & boomspecialisten voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor vragen, informatie, of vrijblijvend tuinadvies. De specialisten uit ons team staat direct klaar om je te helpen!

  Contact opnemen
  × Hoe kan ik je helpen?