Skip to main content

Versnipperwerk en stobben verwijderen

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Wanneer u op zoek bent naar boomspecialisten voor het onderhoud, -behoud, snoei of kap van uw bomen, zit u bij Gebr. van Vliet goed. Onze gespecialiseerde medewerkers staan klaar om uw vragen met de grootste zorg te behandelen en u te helpen bij het aan- en verplanten van grote en kleine bomen. Neem vrijblijvend eens contact op om uw vraagstuk door te nemen.

  Versnipperwerk en boomstronken (stobben) verwijderen

  Na het snoeien of kappen van bomen blijft er vaak verschillend versnipperwerk over van de uitgevoerde werkzaamheden. Gebr. van Vliet beschikt over al het juiste materiaal om dit versnipperwerk op de juiste manier te verwerken en voor u af te voeren. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over overgebleven materialen na de uitgevoerde werkzaamheden, want wij zorgen voor een volledige ontzorging. Daarnaast kunnen wij ook de overgebleven boomstronk na het snoeien of kappen van een boom (de stobbe genoemd) op de juiste manier verwijderen. Met onze professionele aanpak en moderne apparatuur kunnen wij efficiรซnt en grondig te werk gaan, waardoor uw tuin of terrein netjes en vrij van restmateriaal achterblijft. U kunt vertrouwen op onze vakkundige dienstverlening om uw groenonderhoud compleet en zorgeloos te laten verlopen.

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies?

  Ontdek wat de diensten van Gebr. van Vliet Tuin- & boomspecialisten voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor vragen, informatie, of vrijblijvend tuinadvies. De specialisten uit ons team staat direct klaar om je te helpen!

  Contact opnemen
  × Hoe kan ik je helpen?