Skip to main content

Stormverankering

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Wanneer u op zoek bent naar boomspecialisten voor het onderhoud, -behoud, snoei of kap van uw bomen, zit u bij Gebr. van Vliet goed. Onze gespecialiseerde medewerkers staan klaar om uw vragen met de grootste zorg te behandelen en u te helpen bij het aan- en verplanten van grote en kleine bomen. Neem vrijblijvend eens contact op om uw vraagstuk door te nemen.

  Stormverankering

  Om schade door het uitbreken van takken te minimaliseren, kunnen we tijdig verzwakte takken of de zogenaamde kroondelen van een boom dynamisch verankeren. Door deze stormverankering toe te passen, beschermen we de boom en verminderen we de kans op schade. Bij Gebr. van Vliet denken we graag met u mee over het dynamisch verankeren van uw bomen en het beschermen van uw boom. Onze expertise stelt ons in staat om de juiste maatregelen te nemen om de stabiliteit en veiligheid van uw bomen te waarborgen, vooral tijdens stormachtige omstandigheden. Met onze zorgvuldige aanpak en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat uw bomen bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en dat u met een gerust hart kunt genieten van een veilige en goed verzorgde buitenruimte.

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies?

  Ontdek wat de diensten van Gebr. van Vliet Tuin- & boomspecialisten voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor vragen, informatie, of vrijblijvend tuinadvies. De specialisten uit ons team staat direct klaar om je te helpen!

  Contact opnemen
  × Hoe kan ik je helpen?