Skip to main content

Boomspecialisten

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Wanneer u op zoek bent naar boomspecialisten voor het onderhoud, -behoud, snoei of kap van uw bomen, zit u bij Gebr. van Vliet goed. Onze gespecialiseerde medewerkers staan klaar om uw vragen met de grootste zorg te behandelen en u te helpen bij het aan- en verplanten van grote en kleine bomen. Neem vrijblijvend eens contact op om uw vraagstuk door te nemen.

  Snoeien van bomen

  Wanneer u op zoek bent naar begeleidingssnoei of onderhoudssnoei voor uw boom bent u bij Gebr. van Vliet aan het juiste adres. In de beginjaren van een boom is het van groot belang dat deze vakkundig wordt begeleid om problemen in de toekomst te voorkomen. Hiervoor voeren wij begeleidingssnoei uit. In een later stadium gaat dit over in onderhoudssnoei, dan ligt de focus meer op het verwijderen van dood hout en de omvang van de kroon ten opzichte van de omgeving.

  Kappen van bomen

  Het kan soms noodzakelijk zijn om een boom volledig te verwijderen. Laat onze experts vrijblijvend eens meekijken naar de gezondheid van uw boom of naar de grootte van uw boom. Wij zullen u met onze expertise adviseren naar de juiste behandeling voor uw boom. Ook als een boom op een lastig bereikbare plek groeit, kunnen wij deze door middel van klimtechnieken veilig voor u snoeien of verwijderen.

  Bosonderhoud

  Wanneer u een stuk bos bezit staat de kwaliteit van uw bos voorop. Dankzij het bosonderhoud van Gebr. van Vliet is dit eenvoudig te realiseren. Zo kunnen wij onder andere:

  • Houtkwaliteit analyseren
  • Inventariseren waarden planten- en dierenrijk
  • Op tijd oogsten
  • Verjongen
  • Blessen
  • Houtmeten
  • Houtdunning
  • Plantsoeninkoop

  Monumentale bomen

  Wanneer een boom op de lijst met monumentale bomen staat vraagt de onderhoud van deze boom om extra aandacht. Gebr. van Vliet bezit over alle juiste certificeringen en ervaring om uw monumentale bomen op de juiste manier te verzorgen.

  Stormverankering

  Om schade door uitbreken van takken te minimaliseren kunnen we tijdig verzwakte takken of de zo gehete kroondelen van een boom dynamisch te verankeren. Hierdoor beschermen we de boom en minimaliseren we de kans op schade. Gebr. van Vliet denkt graag mee over de het dynamisch verankeren van uw bomen en het beschermen van uw boom.

  Versnipperwerk en stobbes verwijderen

  Na het snoeien of kappen van bomen blijft er verschillend versnipperwerk over van de uitgevoerde werkzaamheden. Gebr. van Vliet beschikt over al het juiste materiaal om dit versnipperwerk op de juiste manier te verwerken en voor u af te voeren. Hierdoor zit u niet met overgebleven materialen vanuit de uitgevoerde werkzaamheden, maar wordt u volledig ontzorgd. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook de overgebleven boomstronk na het snoeien of kappen van een boom (de stobbe genoemd) op de juiste manier verwijderen.

  Stormschade en calamiteiten

  Wanneer uw tuin schade heeft ondervonden door storm of door andere zaken, heeft u waarschijnlijk veel zaken die u dient te regelen. Gebr. van Vliet ontzorgt u graag door u te helpen bij alle schade zaken rondom uw tuin.

  Ziektes en plagen

  Bij een tuin met beplanting en bomen komen geregeld ziektes en plagen voor. De medewerkers van Gebr. van Vliet beschikken over de expertise om deze ziektes en plagen in vroegtijdige stadia te herkennen en te bestrijden, waardoor al het groen in uw tuin in een zo goed mogelijk staat blijft.

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies?

  Ontdek wat de diensten van Gebr. van Vliet Tuin- & boomspecialisten voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor vragen, informatie, of vrijblijvend tuinadvies. De specialisten uit ons team staat direct klaar om je te helpen!

  Contact opnemen
  × Hoe kan ik je helpen?