Skip to main content

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Wanneer u op zoek bent naar boomspecialisten voor het onderhoud, -behoud, snoei of kap van uw bomen, zit u bij Gebr. van Vliet goed. Onze gespecialiseerde medewerkers staan klaar om uw vragen met de grootste zorg te behandelen en u te helpen bij het aan- en verplanten van grote en kleine bomen. Neem vrijblijvend eens contact op om uw vraagstuk door te nemen.

  Snoeien van bomen

  Als u op zoek bent naar begeleidingssnoei of onderhoudssnoei voor uw boom, bent u bij Gebr. van Vliet aan het juiste adres. In de beginjaren van een boom is het van groot belang dat deze vakkundig wordt begeleid om toekomstige problemen te voorkomen. Hiervoor voeren wij begeleidingssnoei uit, waarbij we de boom op de juiste manier vormen en sturen. Naarmate de boom groeit, gaat dit over in onderhoudssnoei, waarbij de focus meer ligt op het verwijderen van dood hout en het bepalen van de omvang van de kroon in verhouding tot de omgeving. Onze experts zorgen voor een zorgvuldige en deskundige snoei, waardoor de gezondheid en groei van uw boom worden bevorderd. Met onze snoeiservice zorgen we ervoor dat uw bomen er niet alleen mooi uitzien, maar ook sterk en vitaal blijven voor de komende jaren.

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies?

  Ontdek wat de diensten van Gebr. van Vliet Tuin- & boomspecialisten voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor vragen, informatie, of vrijblijvend tuinadvies. De specialisten uit ons team staat direct klaar om je te helpen!

  Contact opnemen
  × Hoe kan ik je helpen?