Skip to main content

Bosonderhoud

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  Wanneer u op zoek bent naar boomspecialisten voor het onderhoud, -behoud, snoei of kap van uw bomen, zit u bij Gebr. van Vliet goed. Onze gespecialiseerde medewerkers staan klaar om uw vragen met de grootste zorg te behandelen en u te helpen bij het aan- en verplanten van grote en kleine bomen. Neem vrijblijvend eens contact op om uw vraagstuk door te nemen.

  Bosonderhoud

  Wanneer u een stuk bos bezit, staat de kwaliteit van uw bos voorop. Dankzij het bosonderhoud van Gebr. van Vliet is dit eenvoudig te realiseren. Onze diensten omvatten onder andere het analyseren van de houtkwaliteit, het inventariseren van waarden in het planten- en dierenrijk, het op tijd oogsten, verjongen en blessen van het bos. Daarnaast kunnen we het hout meten en houtdunning uitvoeren om de gezondheid en vitaliteit van uw bos te waarborgen. Bovendien bieden we plantsoeninkoop aan, zodat u altijd kunt rekenen op hoogwaardige beplanting. Met ons professionele bosonderhoud zorgen wij ervoor dat uw bos floreert en duurzaam beheerd wordt, waardoor u er optimaal van kunt blijven genieten.

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies?

  Ontdek wat de diensten van Gebr. van Vliet Tuin- & boomspecialisten voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor vragen, informatie, of vrijblijvend tuinadvies. De specialisten uit ons team staat direct klaar om je te helpen!

  Contact opnemen
  × Hoe kan ik je helpen?