Skip to main content

Over ons

De oprichting van Gebr. van Vliet Tuin- en Boomspecialisten

Cor van Vliet is na het afronden van zijn vakopleiding hovenier in 2005 zijn eigen onderneming gestart. Broer Arjan van Vliet heeft zijn focus eerst gelegd op de boomverzorging. Vanaf 2017 zijn de broers gaan samenwerken. Sinds januari 2020 is de samenwerking bekrachtigd met de oprichting van Gebr. van Vliet Tuin- en Boomspecialisten.

We zijn expert in het tijdig waarnemen van symptomen of ontwikkeling van bomen en planten zodat we u tijdig kunnen vertellen wat de beste keuzes zijn. Daarnaast blijven wij ons continu ontwikkelen door het volgen van Workshops, kennisdeling en cursussen.

Wie zijn wij?

Gebr. van Vliet houdt zich bezig met alle voorkomende werkzaamheden in tuinen, parken en natuur. Onder de opdrachtgevers bevinden zich particulieren met tuinen die variรซren van kleine percelen tot ruime villatuinen. Daarnaast weten ook bedrijven en organisaties Van Vliet te vinden voor aanleg en onderhoud van kantoortuinen e.d.

Het bedrijf kent circa 10 medewerkers met daaromheen een aantal collega-bedrijven waarmee een samenwerking is afhankelijk van het project en de werkzaamheden. Iedere medewerker heeft een vakopleiding binnen de sector met daarnaast een specialisme op basis van interesse en ervaring zoals bijvoorbeeld straatwerk, timmerwerk, vijvers, tuinverlichting, boomverzorging, plantenkennis en tuinonderhoud. Een compleet team, dat elke ochtend gemotiveerd in de tuin verschijnt en kwaliteit levert.

Certificering

Door de jaren heen hebben we ruime kennis opgedaan over tuinen, bomen, de groei en opbouw van tuinen en bomen. Inmiddels zijn we expert in het tijdig waarnemen van symptomen of ontwikkeling van bomen en planten zodat we u tijdig kunnen vertellen wat de beste keuzes zijn. Daarnaast blijven wij ons continu ontwikkelen door het volgen van Workshops, kennisdeling en cursussen.

Samenwerkingen

Gebr. van Vliet tuin- & boomspecialisten is verbonden aan diverse leveranciers en relevante organisaties. Bekijk deze via de onderstaande links:

https://tuinkeur.nl/
https://pcbomen.nl/
https://www.bomencheck.nl/
https://www.kostertuinmaterialen.nl/
https://www.tuinvisie.nl/
https://henken.nl/
https://www.jvernooy.nl/

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies?

Ontdek wat de diensten van Gebr. van Vliet Tuin- & boomspecialisten voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor vragen, informatie, of vrijblijvend tuinadvies. De specialisten uit ons team staan direct klaar om je te helpen!

Contact opnemen
× Hoe kan ik je helpen?