Skip to main content

Boomverzorging - Wij staan voor u klaar!

Boomverzorging

Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerd bedrijf inΒ boomverzorging, bent u bij Gebr. van Vliet aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhoud, -behoud, snoei of kap van bomen en wij staan klaar om uw vragen met de grootste zorg te behandelen.

Elk type boom vraagt om bijzondere verzorging. Wij begrijpen dat voor u de kwaliteit van uw boom of bos voorop staat. Bomen zijn meer dan alleen een stam met wortels, takken en blad. Naast de natuurlijke waarde is er meestal ook sprake van emotionele waarde. Of het nu gaat om boomonderhoud, -behoud, snoei of kap, onze boomexperts zullen uw vragen met de grootste zorg behandelen en u helpen een juiste keus tussen groen en emoties te maken.

Gebr. van Vliet houdt zich dagelijks bezig met alle voorkomende werkzaamheden in tuinen, parken en natuur en is hierdoor gespecialiseerd in het uitvoeren van boomverzorging. Iedere medewerker in ons team is gediplomeerd en gespecialiseerd. Door dit complete team kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Dit maakt ons uw partner voor boomverzorging.

Uw wens staat bij ons centraal

Wij zijn gevestigd in Maartensdijk en in Doorwerth en denken graag met uw situatie mee. Door onze jarenlange ervaring durven wij ons met recht boomexperts te noemen. Onderdelen waarin wij u kunnen ontzorgen zijn:

  1. Snoeien van bomen
  2. Kappen van bomen
  3. Bosonderhoud
  4. Alles omtrent monumentale bomen
  5. Stormverankering
  6. Versnipperwerk
  7. Het verwijderen van stobbes
  8. Stormschade en calamiteiten
  9. Ziektes en plagen
Professioneel verplaatsen van een boom met hijskraan

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies?

Ontdek wat de diensten van Gebr. van Vliet Tuin- & boomspecialisten voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor vragen, informatie, of vrijblijvend tuinadvies. De specialisten uit ons team staan direct klaar om je te helpen!

Contact opnemen
× Hoe kan ik je helpen?