Tuinrenovatie Gelderland

Aanleg complete tuin met schuur en veranda

Bij deze klant hebben we een complete tuinrenovatie mogen uitvoeren. We hebben de tuin op een paar bomen na, volledig leeggehaald omdat de tuin erg gedateerd was met veel oude bestrating en beplanting.

Vervolgens hebben we kabels en leidingen ingegraven voor beregening, stroom en verlichting. Er is een schutting geplaatst en hagen rondom de tuin gepland. Daarna zijn we aan de slag gegaan met stapelblokken om een verhoogde border te maken, en daarnaast hebben we een mooi groot terras aangelegd met 80×80 tegels gecombineerd met gebakken klinkers. Aansluitend zijn grote staptegels plus traprede aangelegd naar een stuk bestrating in de achtertuin in de veranda.

Na het aanleggen van de beregening en tuinverlichting zijn we aan de slag gegaan met een mooie schuur met vliering en dakpannen dak wat we hebben geschakeld met een veranda.

Contactgegevens

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies?

Ontdek wat de diensten van Gebr. van Vliet Tuin- & boomspecialisten voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor vragen, informatie, of vrijblijvend tuinadvies. De specialisten uit ons team staan direct klaar om je te helpen!

Contact opnemen