Renovatie voortuin Doorwerth

Deze tuin is door ons volledig gerenoveerd. Nadat we de tuin hebben leeggehaald, zijn we aan de slag gegaan met verschillende verbeteringen. We hebben nieuwe bestrating aangelegd die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de esthetiek van de tuin. Daarnaast hebben we een fietsenschuur gebouwd van fraai Douglashout, wat een warme en natuurlijke uitstraling geeft. Ook hebben we een nieuw, weelderig gazon aangelegd dat de tuin een frisse en groene uitstraling geeft.

Een ander belangrijk onderdeel van de renovatie was de aanleg van een strakke oprit, die we hebben afgewerkt met cortenstalen randbegrenzing. Dit materiaal geeft een moderne en industriële touch aan het geheel.

Maar we zijn nog niet klaar! In het najaar gaan we verder met het beplanten van de tuin. We hebben plannen om diverse nieuwe bomen en planten toe te voegen, die voor extra kleur, schaduw en biodiversiteit zullen zorgen. Hierdoor wordt de tuin niet alleen een mooie plek om te ontspannen, maar ook een leefruimte voor diverse vogels en insecten.

We kijken ernaar uit om deze laatste fase van de renovatie af te ronden en de tuin volledig tot leven te zien komen.

Contactgegevens

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies?

Ontdek wat de diensten van Gebr. van Vliet Tuin- & boomspecialisten voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor vragen, informatie, of vrijblijvend tuinadvies. De specialisten uit ons team staan direct klaar om je te helpen!

Contact opnemen