Skip to main content

1. Gazonverzorging

Eind februari kan de temperatuur al beginnen te stijgen, waardoor het tijd is om je gazon onder handen te nemen. Als de bodemtemperatuur boven de 10 graden Celsius stijgt, is het mogelijk om kale plekken in te zaaien en oneffenheden te egaliseren. Overweeg je een geheel nieuw gazon aan te leggen? Laat het ons weten, we helpen je graag!

2. Keramische tegels

Keramische tegels zijn een uitstekende keuze voor je tuin vanwege hun duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Deze tegels zijn extreem hard, waardoor vuil er niet in kan trekken. Met warm water kun je ze gemakkelijk schoonhouden. Vetvlekken kunnen worden verwijderd met een sopje van afwasmiddel, terwijl roestvlekken voorzichtig kunnen worden gereinigd met water en een schuursponsje.

3. Bescherming van hortensia’s

Hortensia’s vertonen al goed zichtbare knoppen, maar wees voorzichtig tijdens vorstperiodes. Bescherm de knoppen met een lap jute, een rietmat of vliesdoek om schade door vorst te voorkomen. Een goede bescherming zorgt ervoor dat je hortensia’s een goede start maken in het komende groeiseizoen.

Zorg voor je tuin en bereid je voor op het komende voorjaar door deze tips op te volgen!

× Hoe kan ik je helpen?