Skip to main content

Augustus is een prachtige maand in de tuin, niet alleen voor ons, maar ook voor de wilde dieren die ons bezoeken. Hier zijn enkele tips om uw tuin deze maand extra aantrekkelijk te maken.

Water voor Wilde Dieren

Tijdens de warme zomermaanden is het belangrijk om vogels en andere dieren te voorzien van drinkwater. Als u een vogeldrinkbak in de tuin heeft, zorg er dan voor dat deze regelmatig wordt gevuld en ververst. Niet alleen vogels, maar ook egels zullen u dankbaar zijn voor deze waterbron. Egels zijn nuttige dieren die onder andere slakken en rupsen eten, waardoor ze helpen uw tuin vrij te houden van deze veelvoorkomende plagen.

Augustus: Tijd om te Genieten

Augustus is ook de perfecte maand om te genieten van een welverdiende vakantie, en dat geldt ook voor uw tuin. De werkzaamheden kunnen een tandje lager, zodat u volop kunt genieten van de kleurenpracht en heerlijke geuren van uw beplanting. Deze natuurlijke schoonheid trekt veel dierenleven aan, zoals vlinders, bijen en hommels. Neem de tijd om te ontspannen en te genieten van al het moois dat uw tuin te bieden heeft. Wij wensen u een fijne vakantie in eigen tuin!

Door deze tips in augustus toe te passen, creรซert u een gastvrije omgeving voor wilde dieren en een ontspannende oase voor uzelf. Geniet van de zomerse schoonheid en de natuurlijke harmonie in uw eigen tuin!

× Hoe kan ik je helpen?