Skip to main content

Aanleggen van een vijver

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  Wat kunnen we voor u betekenen?

  U wilt graag zorgeloos genieten van uw tuin. Dat begrijpen we bij Gebr. van Vliet maar al te goed. Met onze ruime ervaring in alle werkzaamheden rondom tuinen de perfecte partner als het gaat om het aanleggen, renoveren of andere werkzaamheden rondom uw tuin. Met onze kennis weten wij als geen ander de juiste werkzaamheden en kwalitatieve materialen in te zetten voor elk project. U mag er dan ook vanuit gaan dat wij u het juiste adviseren.

  Aanleggen van een vijver

  Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het aanleggen van een siervijver, visvijver, plantenvijver of een duurzame natuurlijk vijver? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Door onze ervaring in het aanleggen van vijvers kunnen we u naast het adviseren over het aanleggen van de juiste vijver ook informeren over het onderhouden van uw toekomstige vijver op de juiste manier.

  Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies?

  Ontdek wat de diensten van Gebr. van Vliet Tuin- & boomspecialisten voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor vragen, informatie, of vrijblijvend tuinadvies. De specialisten uit ons team staat direct klaar om je te helpen!

  Contact opnemen
  × Hoe kan ik je helpen?