Skip to main content

Tuinonderhoud Nijmegen - Wij staan voor u klaar!

Het laten uitvoeren van (periodiek) tuinonderhoud

Indien u op zoek bent naar hulp voor uw tuinonderhoud Nijmegen, bent u bij Gebr. van Vliet aan het juiste adres. Wij begrijpen dat uw tuin een belangrijk onderdeel van uw huis is. Er zijn zelfs periodes dat u misschien meer buiten in uw tuin zit dat binnen in uw huis. Daarom is het logisch dat u de tuin goed wilt onderhouden. Maar het kan natuurlijk zijn dat u zelf geen groene vingers heeft, of te weinig tijd/zin heeft om dit zelf te doen. Wij helpen u graag met het uitvoeren van uw tuinonderhoud in Nijmegen.

Gebr. van Vliet houdt zich dagelijks bezig met alle voorkomende werkzaamheden in tuinen, parken en natuur en is hierdoor gespecialiseerd in het uitvoeren van (periodiek) tuinonderhoud. Iedere medewerker in ons team is gediplomeerd en gespecialiseerd. Door dit complete team kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Wij denken altijd met u mee en zijn er voor u en uw tuin. Door alle zorgen uit handen te nemen is uw tuin in goede handen bij Gebr. van Vliet. Dit maakt ons als tuinspecialisten ΓΊw partner wanneer u op zoek bent naar tuinonderhoud Nijmegen.

Uw wens staat bij ons centraal

Wij zijn gevestigd in Doorwerth en denken graag met uw situatie mee. Je kunt er dan ook voor kiezen om totaalonderhoud aan uw tuin uit te laten voeren, of een van de volgende onderdelen uit te laten voeren:

  1. Onderhoud gazon
  2. Boomverzorging
  3. Onderhoud bestrating
  4. Onderhoud beplanting
  5. Onderhoud vijver
  6. Onderhoud borders
  7. Onkruidbestrijding
  8. Grondwerken
Hovenier Arnhem

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies?

Ontdek wat de diensten van Gebr. van Vliet Tuin- & boomspecialisten voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor vragen, informatie, of vrijblijvend tuinadvies. De specialisten uit ons team staan direct klaar om je te helpen!

Contact opnemen
× Hoe kan ik je helpen?