Skip to main content

Ontdek hoe je je tuin kunt verfraaien met zonnebloemen en siergrassen, waardoor je zowel kinderen als volwassenen verrukt!

1. Zonnebloemen: Plezier voor jong en oud

Zonnebloemen (Helianthus annuus) zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook een bron van plezier voor zowel kinderen als volwassenen. Met hun grote, heldergele bloemen fleuren ze je tuin op van juli tot oktober. Bovendien hebben ze de unieke eigenschap om met de zon mee te draaien, van oost naar west, gedurende de dag. Dit maakt ze niet alleen aantrekkelijk om naar te kijken, maar ook fascinerend om te observeren.

2. Siergrassen in pot: Stoer en Charmant

Siergrassen in potten zijn een fantastische toevoeging aan je terras of balkon. Ze geven een stoere en charmante uitstraling en vragen weinig onderhoud. Belangrijk is om ze niet te veel water te geven, vooral niet in potten waar de afwatering minder is. Met hun elegante pluimen en wuivende stelen voegen ze textuur en interesse toe aan je buitenruimte. Bovendien kunnen siergrassen in hoge potten dienen als een decoratief ‘kamerscherm’, waardoor privacy en sfeer worden gecreëerd.

Met zonnebloemen en siergrassen kun je je tuin deze zomer transformeren tot een levendige en sfeervolle ruimte, perfect om van te genieten met het hele gezin. Ga aan de slag en creëer een tuin vol vreugde en schoonheid!

× Hoe kan ik je helpen?