Skip to main content

Bomen kappen Zeist - Wij staan voor u klaar!

Bomen kappen Zeist

Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerd bedrijf in hetย kappen van bomenย in de buurt van Zeist, bent u bij Gebr. van Vliet aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhoud, -behoud, snoei of kap van bomen en wij staan klaar om uw vragen met de grootste zorg te behandelen.

Elk type boom vraagt om bijzondere verzorging. Er zijn meerdere redenen waarom het noodzakelijk kan zijn om een boom volledig te verwijderen. Ons team heeft de expertise om te kijken naar de gezondheid van uw boom of naar de grootte van uw boom. Wij zullen u met onze expertise als boomspecialisten adviseren naar de juiste behandeling voor uw boom. Ook als een boom op een lastig bereikbare plek groeit, kunnen wij deze door middel van klimtechnieken veilig voor u snoeien of verwijderen.

Uw wens staat bij ons centraal

Wij zijn gevestigd in Maartensdijk en Doorwerth en denken graag met uw situatie mee. Door onze jarenlange ervaring durven wij ons met recht boomexperts te noemen. Onderdelen waarin wij u kunnen ontzorgen zijn:

  1. Snoeien van bomen
  2. Kappen van bomen
  3. Bosonderhoud
  4. Alles omtrent monumentale bomen
  5. Stormverankering
  6. Versnipperwerk
  7. Het verwijderen van stobbes
  8. Stormschade en calamiteiten
  9. Ziektes en plagen
Professioneel verplaatsen van een boom met hijskraan

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies?

Ontdek wat de diensten van Gebr. van Vliet Tuin- & boomspecialisten voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor vragen, informatie, of vrijblijvend tuinadvies. De specialisten uit ons team staan direct klaar om je te helpen!

Contact opnemen
× Hoe kan ik je helpen?